FDF

FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

 

Dette er den korte beskrivelse som www.FDF.dk giver på sig selv. FDF står for Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund og er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. Fordelt over hele landet rummer FDF 24.000 medlemmer i 400 lokale afdelinger, og en af disse er så os - FDF Hendriksholm.

Alle kredse har deres egen måde at afholde FDF-møderne på, og deres egne farvoritaktiviteter og kernekompetencer. Hos Hendriksholm vægter vi leg, fantasi, kreativitet, friluftsliv og sociale aktiviteter særlig højt. Alle vores møder og arrangementer bygger på frivilligt arbejde af engagerede voksne.

2 gange om året tager vi på weekendture med tema-løb, mad over bål, sjov underholdning og hygge på ægte FDF-manér. Derudover er der naturligvis den årlig sommerlejr som er en uge i sommerferien hvor vi nyder hinandens selskab og laver sjove og udfordrende aktiviteter i Guds fri natur.

Hvis du er mellem 6 og 15 år og har mod på at spille teater, lave bålaktiviteter, lege tonselege, synge skøre sange, knække svære gåder, skabe kunst af skrald og komme på eventyrlige weekendture så kom ned og prøv FDF.
Vi holder til ved Hendriksholm kirke hver mandag fra kl. 18.00 - 19.30.

Kom glad!

Har du spørgsmål? Kontakt kredsleder Stoffer Myrhøj på 22 67 91 54 eller fdfhendriksholm@gmail.com eller tjek vores hjemmeside ud: www.fdf.dk/hendriksholm