Tirsdag d. 26. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00

”Om hundrede år –en sønderjysk familiekrønike” af Anna Elisabeth Jessen, er en familiehistorie fortalt fra skiftende perspektiver, i hundrede korte nedslag fra 1914 til 2014. Om hundrede år begynder i 1914, da første verdenskrig bryder ud. Soldaten Hans, der som dansk sønderjyde må kæmpe på tysk side, vender aldrig hjem til slægtsgården. Den overgår til hans søster Helene og hendes mand Marios, der vender hjem som døv.

Det er deres familiekrønike der skildres i romanen, der er spændende i sin opbygning, da læseren selv skal ”danne” historien imellem de korte kapitler, et for hvert år….

”Bøger ost og vin”- en åben litteraturkreds i Hendriksholm Kirke. Man kan frit deltage fra gang til gang. Det kræver ingen litterære forkundskaber at være med. Romanen kan hentes en måned før på kirkens kontor og udlån forpligter til deltagelse i den pågældende aften.
Vi samles over et coronavenligt tapas-bord med forskellige oste, pølser osv. samt vand og vin og taler om romanen et par hyggelige timer.

Bøger, ost og vin - afholdes evt. virtuelt
Sted Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre
Mad og vin 40 kr.