Tirsdag d. 9. februar 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00

Kort gudstjeneste ved Birgitte L. Leisner, derpå foredrag:

MAF står for Mission Aviation Fellowship og er en international fælleskirkelig missionsorganisation med afdelinger i hele verden. MAF’s fly bringer medicin, nødhjælp, læger, sygeplejersker og missionærer ud til vanskeligt tilgængelige steder. Vi får besøg af en af MAF’s frivillige informationspiloter, Lars Fuglsang, der vil fortælle om arbejdet.

MAF blev startet i England lige efter 2. verdenskrig af kristne Royal Air Force piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste.

Idéen opstod af asken MAF blev startet i England lige efter 2. verdenskrig af kristne Royal Air Force piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste og for “at give evangeliet vinger”.

Formål MAF’s formål er at sprede Guds kærlighed ved brug af fly og teknologi.

Med MAF’s små fly forøges kirkernes og de humanitære organisationers rækkevidde, således at så mange mennesker som muligt kan få humanitær hjælp og blive mødt med det kristne budskab.

Denne eftermiddag får vi besøg af en af de frivillige informationspiloter, Lars Fuglsang, der vil fortælle om arbejdet.

MAF flyver for livet
Birgitte L. Leisner og Lars Fuglsang