Søndag d. 28. november 2021, Kl. 10:30 til kl. 11:30

”Velsignet være han, som kommer i Herrens navn” 1. søndag i advent åbner vi et nyt kirkeår. Det er kirkens nytår. Vi fejrer, at vi kan tælle fire søndage ned til julen, hvor Guds søn fødes.
I Hendriksholm Kirke har vi i de senere år lagt den særlige musikgudstjeneste De Ni Læsninger på denne dag. De Ni Læsninger er en traditionel engelsk gudstjeneste hvor menigheden læser 9 læsninger, som bevæger sig fra Skabelsen til Syndefaldet over profeterne og til Jesus Kristus som menneskets frelser. Det er en særlig festlig gudstjeneste som vi er stolte af os kun kan anbefale dig at prøve, hvis du ikke har deltaget før.
Hvis du gerne vil læse en af teksterne fra Biblen i gudstjenesten, kan du henvende dig på mail til sognepræst Anne Gadsbøll.

De ni læsninger
Anne Gadsbøll