Udgivet søn d. 10. jan 2021, kl. 16:57

Kirkerummet er godkendt til maks. 50 personer efter sundhedsmyndighedernes seneste retningslinier. Personalets anvisninger bedes venligst fulgt.

Kommer der flere end 50 personer må vi pga. sundhedskravene desværre afvise folk ved døren!

Vi skal overholde sundhedsmyndighedernes krav, som bl.a. indebærer:

• Vi skal bærer mundbind i kirken og i kirkens lokaler (undtagen under gudstjenesten og når vi sidder ned)
  • Der må være én person pr. 4 kvadratmeter i kirken.
  • Der skal være 2 meter mellem alle (undtagen hvis man deler husstand)
  • Ved højmessen er der kontinuerlig altergang, hvor vi holder 1 meters afstand til hinanden.
  • Vi skal passe meget på hinanden, når vi ankommer og går gennem dørene, spritte hænder og ikke have fysisk kontakt til hinanden osv.

Kordegn og kirketjener tager imod i døren og viser hen til bænken, hvor man må sidde.
Siddepladser er markeret med en salmebog / sangblad. Kirken fyldes så vidt muligt op fra de forreste rækker og nedefter.

Vi går ud under postludiet og kirken tømmes bagfra.

Kirkekaffen indtages med 1 meters afstand.

Med venlig hilsen Menighedsrådet ved Hendriksholm Kirke

Kategorier Nyheder