Udgivet af Mette Schaldemose, tor d. 12. mar 2020, kl. 15:05

Kære alle.

Meldingen fra biskopperne angående corona ligger her.

I Hendriksholm Kirke, som i alle andre kirker, følger vi selvfølgelig biskoppernes vejledning.

Der er ingen gudstjenester eller arrangementer, som bliver afholdt de næste to uger indtil videre.

Kirkelige handlinger som dåb og vielse forsøges så vidt muligt udsat, men afholdes dog hvis familierne ønsker det. Der vil dog kun være en præst tilstede, det øvrige personale deltager for at mindske smittefare ikke. Og der må i alt kun være 10 personer i alt i kirkerummet.

Bisættelser og begravelser foregår som normalt men med ekstra forsigtighed omkring hygiejne og der må kun være en person pr. 4 m2. Dette betyder, at der må sidde to personer på hver anden bænke række. Og vi opfordrer til, at følget holdes på et minimum! Opslag vedr. hvordan man skal sidde hænger i våbenhuset.

Vi opfordrer til at man kun møder frem i mindre grupper, og har man symptomer, som kan ligne corona-virus, så bliver man helt væk.

Kirkens kontor er lukket, men man kan komme i kontakt med kordegnen inden for normal åbningstid på både mail og telefon.

Præsterne er tilgængelige for samtaler fortsat!

Husk at disse tiltag er taget for at begrænse smitte, så sundhedsvæsnet kan følge med.

Der er ingen grund til panik og angst blot vi er fornuftige.

Mange hilsner fra os i kirken, Anne Vad Gadsbøll

Kategorier Nyheder